Top spil til konsoller lige nu

Når man taler om top spil til konsoller lige nu, så skal man tale om spil i genren Battle Royale og her er Fortnite uden tvivl det spil, som alle taler om lige nu. Det er blevet endnu mere populært end at spille spilleautomater på nettet, men for folk, der spiller, er der masser af måder at satse på videospil!

Fortnite er det største gratis spil til konsoller i historien

Fortnite bliver ved med at slå rekorder. For nyligt viste tal at Fortnite nu er det største gratis spil til konsoller i historien. Blot i marts 2018 brugte Fortnite-brugere over hele verden i alt 223 millioner dollars, hvilket var 73 procent mere end i februar. Måneden efter steg tallet på ny, da salg af spillet til mobil, PC og konsoller skaffede Epic Games en indtjening på 296 millioner dollars blot i april måned.

Personerne bag Fortnite, kan især takke musikeren Drake, som er en af årsagerne til spillets succes. Den canadiske rapper streamede spillet, hvilket fik mange flere personer, til at slå øjnene op for det.

Faktisk havde udviklerne ikke forventet den enorme popularitet. Spillet kom på gaden i juli 2015 efter seks års udvikling. Spillet solgte ikke besynderligt meget i begyndelsen, hvor det også fik middelmådige anmeldelser. Men da de tilføjede ”Battle Royale”-genren til spillet i september 2017 kom der andre boller på suppen.

I november havde 20 millioner personer spillet Fortnite og det tal steg til 45 millioner i januar 2018. Tal viste også at der i januar 2018 var to millioner aktive Fortnite-spillere og i februar steg det til 3,4 millioner aktive brugere. Disse tal forventes at stige hen over sommeren, hvor Fortnite mobile blive tilgængelig for Android-brugere.

I dag er der mere end 700.000 personer, der har vurderet spillet i den officielle PlayStation Store, til en samlet gennemsnitlig vurdering på 4,5 ud af fem stjerner.

H1Z1 er klar til at tage kampen op med Fortnite

Fortnite har domineret det sidste stykke tid, men ”forfaderen” til spillet H1Z1 er kommet tilbage i kampen. H1Z1 var det første spil i genren ”Battle Royale”, der får folk til at tænke på Hunger Games bøgerne og filmene.

H1Z1: Battle Royale er en helt ny udgave til konsoller, der blev frigivet den 22. maj 2018. Spillet er allerede blevet vurderet mere end 13.000 gange og brugerne giver i gennemsnittet spillet fire ud af fem stjerner. Det største problem som PS4, brugerne og udviklerne løber ind i er at der er så mange brugere, der har prøvet beta-versionen af spillet, at der har været serverproblemer og andre tekniske problemer, da mere end 1,5 millioner personer loggede på for at spille spillet i løbet af de to første dage.

Faktisk viste tal at allerede 4,5 millioner personer har spillet H1Z1: Battle Royale på sin PS4. Derfor må man sige at Fortnite for alvor har fået en konkurrent og denne konkurrence er kun positive brugere, der elsker denne form for spil. De kan nu se frem til endnu flere forbedringer i kølvandet på at de to populære spil kæmper om Battle Royale-entusiasternes loyalitet.  

Derfor er Battle Royale spil populære

Både Fortnite og H1Z1 er populære, da de appellerer til en utrolig bred målgruppe. Man kan hurtigt sætte sig ind i konceptet og alle kan i princippet være med. Derudover det nødvendigt at være opmærksom konstant, for ellers når man ikke langt i spillet. Faktisk er både spænding og indlevelse de største årsager til at brugere ikke mister interessen og motivationen til at blive bedre og bedre til spil som Battle Royale.