Disse europæiske gaming events skal du kende

Før i tiden var gaming noget, som det kun var nørder der gjorde når de sad nede i deres kælder, foran en computerskærm og råbte ind i et headset. Det var i hvert fald den stereotyp, som mange havde i deres hoved, når de tænkte på gaming. Men i dag er gaming en milliard-forretning, og det er folk i alle aldre og både mænd og kvinder der spiller forskellige computerspil og online spil, spilleautomater hos Lyn Casino og mange flere!

Det har også betydet, at eSport og andre gaming events har set en fænomenal stor fremgang over de sidste par år. Der er en del forskellige gaming events som du kan tage til som gamer, og i denne artikel ser vi på nogle af de vigtigste events.

Mobile World Congress

Selvom denne konference måske ikke direkte er rettet mod gamers, så bliver der alligevel hvert år, lanceret en masse nye og spændende spil til mobile enheder på denne konference, som finder sted i Fira Gran Via i Barcelona, som ligger i Spanien.

EGX Rezzed

EGX Rezzed er en gaming event der er skabt af holdet bag EGX, hvilket tidligere hed Eurogamer Expo. Selv om det er en mindre begivenhed end den tidligere konference, så er den stadig udstyret med mange af de attraktioner som gamers elsker fra de tidligere begivenheder, såsom spilbare pre-release spil på både pc og konsol (med større fokus på indie titler), muligheden for at høre foredrag med velkendte spildesignere og muligheden for at chatte med udviklere. Dette event bliver afholdt i den engelske hovedstad London og det løb senest af stablen i april 2018.

London Games Festival

Hvis du skulle befinde dig i London i England, mens der er EGX Rezzed og BAFTA awards, så skal du absolut overveje at tage et smut forbi London Games Festival, som er en samling af forskellige events, som alle fejrer populariteten af videospil, og giver et indblik i nogle af de nye spændende spil som kommer på markedet.

Nordic Game Conference

Nordic Game Conference er en af de førende spil-konferencer i Europa, og har en hel masse at byde på, som for eksempel en masse spændende foredrag, med de vigtigste personer inden for den globale gaming industri, samt nogle af de mest kendte skandinaviske udviklere. Du får også adgang til internationale udstillere og 2000+ fagfolk.

Gamelab Barcelona 2018

Gamelab er en event som absolut skal besøges af dem, der ønsker at forstå rækkevidden af spilmediet. Konferencens emner omfatter nye platforme og spilformater, eSports og live events, kreativitet og nyt medieindhold, virtuelle verdener, sociale og kulturelle konsekvenser, interaktiv storytelling samt en masse andre emner. Denne konference er med andre ord et must for dem som vi犀利士
rkelig ønsker, at lære mere om hvad der gør et spil så godt og populært.

Gamescom

Nok den mest kendte gaming konference i hele Europa er Gamescom, som hvert år afholdes i Køln i Tyskland. Konferencen finder altid sted i august, og den er den ideelle mulighed for gamers for at komme helt tæt på de kommende spil. Der er mange som sammenligner Gamescom med den amerikanske E3-messe, som afholdes i juni i Los Angeles.

Det er med andre ord lige meget om du bare elsker at spille computerspil, eller om du prøver at lære mere om den verden, som hvert år genererer milliarder af kroner i omsætning, så er der en masse forskellige gaming events i Europa som du kan deltage i.

Det kan godt være at nogle af de mest kendte gaming events finder sted i Amerika, men det betyder nu ikke, at de events der bliver afholdt i Europa ikke er et besøg værd, især Gamescom som finder sted i Køln er absolut turen værd.